sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Syksy on ollut pitkä ja pimeä. Siksi olikin ihanaa käväistä Pariisissa pitkän viikonlopun verran. Kirpputorit piti tietenkin kiertää. Tässä muutama kuva.


Kaikkea mahdollista ihanaa tilpehööriä oli tarjolla.


Värikkäät lasit näyttivät upeilta auringossa.


Nukkeressu vailla silmiä.


Toinen ilman tukkaa.

Tuntemattomia ihmisiä vanhoissa kuvissa.

Ja tuon punaisen lampun olisin todella halunnut mukaan! Mietin jo miten saisin sen sullottua matkalaukkuun tai toisin käsimatkatavaroissa. Järki sentään voitti.

2 kommenttia:

  1. Pariisin kirpputoreilta on tutut tehneet upeita löytöjä. Kyllä nuo nuket olisivat kohtuuhintaisina kannattanut ostaa . meitä korjaajia kyllä löytyy. Tuo punainen lämppu on täydellisen ihana. Voi kun et pystynyt tuomaan sitä, olisit postittanut sen itsellesi. Kyllä Eloisan kotiin olisi sopinut .

    VastaaPoista
  2. Nukkien hinnat on nousseet siellä aika lailla. Näistäkin pyydettiin kohtuuttomasti. Toki niissä on aina tinkimisvaraa.
    Tuo lamppu on jäänyt mieleen kummittelemaan. Itsekin mietin jälkeenpäin myös tuota postitusta ja olisiko sittenkin pitänyt koittaa käsimatkatavarana! Mutta täytyy ajatella ettei sitten ollut mulle tarkoitettu, vaikka olisin kyllä hyvin saanut sijoitettua Eloisen taloon ja kotiin Suomeenkin :)

    VastaaPoista